Afficher tous les 42 résultats

 • Bâtis de forage

  Bâtis de forage

  Nous utilisons également ce principe pour nos trépieds. Malgré leur poids léger, ils sont stables. La plaque de sol combinée permet à la fois le vide et l'ancrage. De plus, ils ont tous une poignée ergonomique. Comparez les differentes types : DS150 - DS 250 - DS 450

  Détails

 • Boorstatieven Gyro FR

  Boorstatieven Gyro FR

  De Husqvarna boorstatieven Gyro kunnen gedraaid, gekanteld of in een hoek geplaatst worden. Diverse modellen  worden geleverd met een loopwagen met dubbele overbrenging. Vergelijk de DS 50 basic, de DS50 AT, de DS 70 AT, de DS40 en vind het boorstatief  gyro dat het meest aan uw noden beantwoordt. 

  Détails

 • Boorstatieven hydraulisch FR

  Boorstatieven hydraulisch FR

  Ook voor onze statieven hanteren we het principe dat ze licht, efficiënt en eenvoudig in gebruik moeten zijn.  In hydraulische boorstatieven bieden wij u de Husqvarna DM406 : een professionele boormotor met 6 verschillende spilsnelheden. De snelheden kunnen tijdens het boren veranderd worden!  Efficiënt en buitengewoon eenvoudig in gebruik!

  Détails

 • Dakdekkerszaag FR

  Dakdekkerszaag FR

  TS 300D professionele zaag met krachtige motor, speciaal ontwikkeld voor het zagen van dakpannen.

  Détails

 • Disques diamantés pour scies

  Disques diamantés pour scies

  Een diamantzaagblad bestaat uit twee hoofdbestanddelen: Een staalplaat en een met diamanten geïmpregneerd segment.  Dit laatste kan een aantal verschillende vormen aannemen: - de gesegmenteerde rand - de doorlopende rand - de gekartelde rand of - het integrale segment, wat inhoudt dat het segment volledig in het blad is geïntegreerd.  Bij elk toestel leveren wij u het correcte diamantzaagblad. Wij kunnen ook diamantzaagbladen aan uw specifieke behoefte aanpassen ! 

  Détails

 • Doorslijpers elektrisch FR

  Doorslijpers elektrisch FR

  K 3000 Cut-n-break De Husqvarna K 3000 cut-n-break is een geheel nieuwe elektrische doorslijpmachine met onze unieke cut-n-breaktechnologie. Ideaal voor zagen dichtbij muren en vloeren. K 3000 Electric De Husqvarna K3000 is met een groot aantal aantrekkelijke eigenschappen een van de meest krachtige en veelzijdige elektrische doorslijpmachines die op de markt verkrijgbaar zijn. K 3000 wet De Husqvarna K3000 Wet een sterke, veelzijdige elektrische doorslijpmachine met kit voor nat zagen, binnen-en buitenshuis. WCV 180 De Husqvarna WCV 180 is een innovatieve en efficiënte slijpmachine voor het maken van goten en naden in steen, baksteen en beton.  

  Détails

 • Doorslijpers hydraulisch FR

  Doorslijpers hydraulisch FR

  In Hydraulische doorslijpers bieden we de modellen : K 2500 De Husqvarna K 2500 werkt met een traditioneel zaagblad van 400 mm en wordt vaak gebruikt voor voorzagen, waarna u de klus afmaakt met een K 3600. K 3600  De combinatie van een grote zaagdiepte (260mm) en een hoge capaciteit – en geen opsteltijd – maken de K 3600 tot een van de meest productieve gereedschappen in de branche. 

  Détails

 • Doorslijpers op benzine FR

  Doorslijpers op benzine FR

  De Husqvarna doorslijpers die Werfix biedt, zijn allemaal voorzien van een  x-torq®-motor, die de uitstoot tot 75% vermindert en het brandstofverbruik met 20% verlaagt. Quasi alle modellen hebben een durastarter™, een startmechanisme met stofafdichting die de betrouwbaarheid en levensduur vergroot, air purge en een decompressieklep waardoor de doorslijpmachine eenvoudig start. Bekijk de details voor een overzicht van al onze modellen doorslijpers : Van de sterke all-round doorsslijper K760 en K 760 cut-n-break ( nieuw type cut-n-break-blad , een verbeterde, stabiele kern en betere zaagprestaties) over de K970 modellen tot het krachtigste model K1260, met zijn indrukwekkende output van 5,8 kw (7,8 pk). 

  Détails

 • Doorslijpers perslucht aangedreven FR

  Doorslijpers perslucht aangedreven FR

  Sterke en betrouwbare luchtaangedreven industriële doorslijpmachines, perfect voor gebruik binnens- en buitenshuis met de beschikking over perslucht. Ze hebben een lange en slanke behuizing, met een goede verdeling van het gewicht en een goede balans, zowel zijwaarts als tussen de handgrepen. Een luchtaangedreven doorslijpmachine van Husqvarna is ook een praktisch alternatief bij werken buitenshuis op plaatsen waar de luchtverversing minimaal is, zoals in sleuven voor pijpleidingen, bouwputten en scheepsdokken. Wij bieden 2 modellen : - K30 - K40

  Détails

 • Elektrische boormachines FR

  Elektrische boormachines FR

  Een efficiënte booruitrusting moet evenzeer hanteerbaar en ergonomisch zijn als genoeg capaciteit hebben en geschikt zijn voor diverse boortaken. Of je nu uit de hand boort of met behulp van een statief, de boormachine en de overige uitrusting moeten licht, efficiënt en eenvoudig in gebruik zijn. In de elektrische boormachines bieden wij u de volgende Husqvarna modellen : DM230-280-340, allemaal met een ergonomische handgreep

  Détails

 • Elektrische krachtbronnen FR

  Elektrische krachtbronnen FR

  Werfix biedt 2 modellen elektrische krachtbronnen voor Husqvarna wandzagen : PP 440 HF De frequentie-omzetter van de Husqvarna PP 440 HF is speciaal ontwikkeld voor de nieuwe elektrische wandzaag WS 440 HF. PP 480 HF De husqvarna PP 480 is een powerpack die kan worden gebruikt met de Husqvarna WS 482 HF of de Husqvarna WS 440 HF wandzagen.

  Détails

 • Elektrische vloerzaag FR

  Elektrische vloerzaag FR

  FS 700 EX Onze beste elektrische vloerzaag wat ergonomie en efficiency betreft. Hij is klein, flexibel en wendbaar en heeft een breed scala aan toepassingen.

  Détails

 • Elektrische wandzagen FR

  Elektrische wandzagen FR

  Nog voordat u aan het werk gaat, zult u een van de grootste voordelen van de wandzagen van Husqvarna ontdekken: ze zijn eenvoudig te hanteren en gebouwd als modulaire systemen, van de krachtbronnen tot de wandmontage-steunen, rails, zaagsledes en beschermkappen. Dat is met name handig voor vervoer en opslag. Over elk detail is zorgvuldig nagedacht. Een wandzaag is ideaal voor elk type opening in de meeste bouwmaterialen, zoals baksteen en gewapend beton.  De elektrische wandzagen van Husqvarna zetten een nieuwe norm door de gebruiker meer mogelijkheden voor snel en efficiënt zagen te bieden. Keuze tussen de WS 440HF en de krachtige WS482 HF, bedoeld voor het zagen van gewapend beton, baksteen en andere bouwmaterialen.

  Détails

 • Hydraulische krachtbronnen FR

  Hydraulische krachtbronnen FR

  De Husqvarna hydraulische krachtbronnen zijn : eenvoudig te gebruiken, efficiënt en veelzijdig. Diverse modellen :
  • PP 325 E  : licht en compact / softstart
  • PP 345 E : krachtiger - speciaal ontwikkeld voor de Husqvarna WS 462
  • PP 455 E : speciaal ontwikkeld voor de WS 463 wandzaag en de CS 2512 kabelzaag.  watergekoelde elektromotor
  • PP 418 :  nauwkeurige debietregeling - optimaal vermogen. Perfecte krachtbron voor de Husqvarna WS 325, boormachine DM 406 H en de doorslijpmachines K 3600 en K 2500.

  Détails

 • Hydraulische wandzagen FR

  Hydraulische wandzagen FR

  Naast elektrische wandzagen bieden wij ook  hydraulische wandzagen. De WS 325 : kleine zaagmachine met een grote snijcapaciteit De WS 462 en WS 463 : krachtige wandzagen bedoeld om een efficiënte werkomgeving te creëren. Voor betere prestaties zit het blad dichter bij de rail. Dit komt ook de breekkracht ten goede, verbetert de zaagnauwkeurigheid en vermindert de slijtage.

  Détails

 • K 2500 FR

  K 2500 FR

  De Husqvarna K 2500 werkt met een traditioneel zaagblad van 400 mm en wordt vaak gebruikt voor voorzagen, waarna u de klus afmaakt met een K 3600. De K 2500 is verbazingwekkend licht en wendbaar én sterk en duurzaam, zodat u langere tijd efficiënt en comfortabel kunt werken.

  Détails

 • K 30 FR

  K 30 FR

  Sterke en betrouwbare luchtaangedreven industriële doorslijpmachine, perfect voor gebruik binnens- en buitenshuis met de beschikking over perslucht.
  • Blokken, trottoirbanden en tuinstenen
  • Gegoten beton
  • Vloeren en wanden

  Détails

 • K 3000 Electric FR

  K 3000 Electric FR

  De Husqvarna K 3000 is met een groot aantal aantrekkelijke eigenschappen een van de meest krachtige en veelzijdige elektrische doorslijpmachines die op de markt verkrijgbaar zijn.

  Détails

 • K 3000 Wet FR

  K 3000 Wet FR

  Een sterke, veelzijdige elektrische doorslijpmachine met kit voor nat zagen. Zo kunnen kleinere zaagwerkzaamheden binnenshuis worden uitgevoerd met een minimum aan stof en slib.

  Détails

 • K 3600 FR

  K 3600 FR

  De Husqvarna K 3600 is een doorslijpmachine met een grote zaagdiepte en een hoge capaciteit – en geen opsteltijd – wat hem tot een van de meest productieve gereedschappen in de branche maakt. Hij is bijzonder geschikt voor een breed scala aan toepassingen, inclusief het zagen van baksteen en gewapend beton.

  Détails

 • K 40 FR

  K 40 FR

  Sterke en betrouwbare luchtaangedreven industriële door-slijpmachine perfect voor gebruik binnens- en buitenshuis met de beschikking over perslucht.

  Détails

 • K 760 Cut-n-break FR

  K 760 Cut-n-break FR

  De Husqvarna K760 Cut-n-Break heeft nu een nieuw type cut-n-break-blad, met een verbeterde, stabiele kern en betere zaagprestaties.

  Détails

 • K 760 FR

  K 760 FR

  De Husqvarna K760 is een sterke allround doorslijpmachine met eigenschappen die hem tot een van sterkste doorslijpmachines maakt die er zijn.

  Détails

 • K 760 met oilguard FR

  K 760 met oilguard FR

  De Husqvarna K760 oilguard is speciaal ontwikkeld om schade aan de motor ten gevolge van een onjuist mengsel van brandstof en olie te voorkomen. De K760 oilguard gebruikt speciaal gekleurde oilguard-olie, die specifiek is ontwikkeld voor stoffige omgevingen als bouwterreinen en die ideaal is voor luchtgekoelde tweetaktmotoren.

  Détails

 • K 760 Rescue FR

  K 760 Rescue FR

  De Husqvarna K760 Rescue is speciaal bestemd voor reddings- en opruimwerkzaamheden.

  Détails

 • K 970 Chain FR

  K 970 Chain FR

  De K 970 Chain kan sneden van 390 mm maken vanaf één kant. Hij kan openingen maken met een grootte van slechts 110 x 110 mm en daarmee is hij uitstekend geschikt voor onregelmatig gevormde openingen.

  Détails

 • K 970 FR

  K 970 FR

  De Husqvarna K970 heeft een unieke verhouding tussen vermogen en gewicht. De K 970 is daardoor ideaal voor zwaardere zaagwerkzaamheden in beton en steen bij verbouw, renovatie en nieuwbouw. Hij is perfect voor het zagen van kleinere gaten en het bijwerken van raam- en deuropeningen, alsmede voor het zagen van buizen, asfalt en metaal.

  Détails

 • K 970 Rescue FR

  K 970 Rescue FR

  De Husqvarna K 970 Rescue is speciaal bestemd voor reddings- en opruimwerkzaamheden. Hij heeft een unieke verhouding tussen vermogen en gewicht en is voorzien van eigenschappen als de nieuwe generatie active air filtration™, en smartcarb™.

  Détails

 • K 970 Ring FR

  K 970 Ring FR

  De Husqvarna K 970 Ring heeft een zaagdiepte van 260 mm, tweemaal zoveel als een traditionele doorslijpmachine. De K 970 Ring heeft een hoge zaagcapaciteit en kan diepe zaagsneden maken vanaf één kant.

  Détails

 • Kabelzaag CS 2512 FR

  Kabelzaag CS 2512 FR

  Zagen met diamantdraad is de eenvoudigste en meest efficiënte manier om met grote betonconstructies als funderingen en bruggen te werken of om gaten in dikke wanden te maken. Een draadzaag van Husqvarna is eenvoudig in gebruik. Hij is sterk en flexibel genoeg om kleinere karweien beter te kunnen hanteren dan menig ander zaaggereedschap. Hij heeft immers een uniek ontwerp dat de wrijving tussen de draad en het aandrijfwiel vergroot en tegelijk het voordeel heeft onbeperkt diep te kunnen zagen.

  Détails

 • Kleine vloerzaag FR

  Kleine vloerzaag FR

  In vloerzagen bieden we u verschillende series uit het Husqvarna assortiment : De FS 300 serie omvat de lichtgewicht en compacte vloerzagen van het assortiment. Met twee motoropties zijn deze zaagmachines zeer eenvoudig te hanteren en ideaal voor kleinere reparatiewerkzaamheden. Ze kunnen in elk klein voertuig worden vervoerd. FS 400 serie  betreft betonzagen voor velerlei doeleinden, met motoralternatieven van 9 tot 13 pk. Ze zijn compact en bij hun ontwikkeling heeft ergonomie centraal gestaan, hetgeen ze ideaal maakt voor kleine tot middelgrote karweien. FS 500 serie: nieuwe serie vloerzagen, met motoropties van 13 tot 24 pk.

  Détails

 • Moteur de forage avec bâti

  Moteur de forage avec bâti

  Un équipement de forage efficace doit être aussi maniable et ergonomique qu'il est de capacité suffisante et adapté aux différentes tâches de forage. Que vous foriez à la main ou à l'aide d'un trépied, la perceuse et les autres équipements doivent être légers, efficaces et faciles à utiliser. Évitez les efforts inutiles et les pertes de temps, mais optez pour l'efficacité avec l'une de nos foreuses Husqvarna. Lisez tout sur les différents types : DMS 160 - DMS 240,...

  Détails

 • Schuurmachine voor beton FR

  Schuurmachine voor beton FR

  De systemen van Husqvarna voor oppervlaktebehandeling en stofopvang bezitten een unieke balans tussen het vermogen en het ontwerp van de machine en de snelheid en efficiency van het gereedschap. De gepatenteerde dual drive technology™ onderscheidt ze van andere machines en biedt gebruikers een onovertroffen controle bij toepassingen als het behandelen, slijpen en polijsten van betonvloeren tot het repareren en polijsten van terrazzo en andere soorten natuursteen.  Met Husqvarna-machines voor oppervlaktebehandeling krijgt u niet alleen een prachtig oppervlak, maar ook een hoogkwalitatieve, nagenoeg onverslijtbare vloer.

  Détails

 • Snijmachine voor beton FR

  Snijmachine voor beton FR

  Snijmachine CG 200 S -een minischaaf en een bijzonder productief snijapparaat -speciaal ontworpen voor het prepareren van en het maken van groeven in beton- of asfaltvloeren -kan ook worden gebruikt voor het verwijderen van roest of het wegschrapen of reinigen van hars, verf of lijm op vloeren.

  Détails

 • Tafelzagen FR

  Tafelzagen FR

  Voor mensen die  steen, baksteen, grote tegels of blokken verzagen, is precisie essentieel voor het eindresultaat. Maar de efficiëntie van de machine mag niet ten koste gaan van ergonomie en belasting. De tafelzagen van Husqvarna zijn daarom eenvoudig in gebruik, of je nu grote of kleine tegels snijdt en of je nu op de grond staat of tegels op een dak snijdt. Voor ons is het belangrijk dat het door u te zagen materiaal en de machine die u gebruikt perfect op elkaar zijn afgestemd. Bekijk onze verschillende types tafelzagen TS300E, TS 350E en TS 400E

  Détails

 • Tegelzagen FR

  Tegelzagen FR

  Werfix biedt u 2 modellen tegelzagen : TS 230F Een lichte maar robuuste tegelzaag voor professioneel gebruik. TS 230I Roestvrijstalen tegelzaag voor materialen met grotere afmetingen. volledig roestvrij met krachtige motor en brede zaagtafel.

  Détails

 • Tegelzagen op rail FR

  Tegelzagen op rail FR

  Werfix biedt u 2 modellen tegelzagen op rail : TS 66R Lichte en compacte tegelzaag met aluminium looprail. TS 73R Professionele tegelzaag op looprail voor het snijden van tegels met grote afmetingen. Looprailsysteem met lange levensduur en weinig onderhoud voor zeer hoge zaagprecisie

  Détails

 • Vacuümpomp FR

  Vacuümpomp FR

  VP200 Vacuümpomp, sterke elektromotor en buisvormige tank. Geleverd met drukmeter, 2 m slang en luchtventiel

  Détails

 • WCV 180 FR

  WCV 180 FR

  De Husqvarna WCV 180 is een innovatieve en efficiënte slijpmachine voor het maken van goten en naden in steen, baksteen en beton.

  Détails

 • Wegzagen FR

  Wegzagen FR

  Ook in werfzagen biedt Werfix u meerdere types : FS 4800 D : een professionele en zeer veelzijdige zaag voor middelgrote klussen. Verkrijgbaar met spil voor en achter. FS 6600 D : een sterke en uiterst efficiënte zaag. FS 8400 D :  de krachtigste zaag in het assortiment, met een ontwerp dat voor een hogere productie in elke zaagtoepassing meer paardenkrachten bij de bladas produceert.

  Détails

 • Zaag op rail FR

  Zaag op rail FR

  TS 100 R Tafelzaag op looprail voor het zagen van grootformaat materialen. De zaagkop kan in een aantal bewegingen door alle materiaaldiktes zagen en kan groeven maken.

  Détails

 • Zagen of slijpen van vers beton FR

  Zagen of slijpen van vers beton FR

  Husqvarna soff-cut is een uniek en gepatenteerd systeem voor het zagen van vers beton.  Met deze technologie kunt u beton al binnen 1 tot 2 uur na afwerking en vóór volledige uitharding zagen. Husqvarna soff-cut biedt de beste oplossing om het risico van willekeurige barsten tot een minimum te beperken en vereenvoudigt daarnaast het werkproces vergeleken met conventioneel zagen. Verschillende types verkrijgbaar : van de Soff-cut 150, berekend op lichte commerciële toepassingen en werkzaamheden in woonhuizen tot de krachtige Soff-cut 4200 ideaal voor zware commerciële en industriële toepassingen en bestratingswerkzaamheden.

  Détails