Werfix

Werfinrichting, diefstalbeveiliging, rioleringstechnieken

Verhuur  Verkoop

Wie zijn wij

Essentiële ondersteuning voor uw werf door een enthousiast team

Onder het motto “wij maken werven betaalbaar” biedt het Werfix-team u zeer concurrentiële tarieven voor logistieke diensten, technische ondersteuning en advies, en de nieuwste producten en technologie op de markt.

 

Onze zaakvoerders

Patrick Severyns en Ilse Severyns-Renard zijn reeds meer dan 29 jaar levenspartners en werken sinds april 2012 ook professioneel samen.

Patrick Severyns - Zaakvoerder Werfix

Patrick Severyns

Met meer dan 35 jaar ervaring in de bouwsector, waarvan 31 jaar als logistiek manager, nam Patrick in 2006 de stap naar een eigen zaak.

Hij stichtte Werfix en is intussen al meer dan 15 jaar het vertrouwde gezicht en de manager van het bedrijf.

Ilse Renard - Vennoot Werfix

Ilse Renard

Ilse, echtgenote van Patrick,  licentiate Romaanse Talen, besliste in 2012 haar carrière in gemeentelijke internationale samenwerking on hold te zetten, meewerkend vennoot te worden en de zaak actief mee uit te bouwen. Eind september 2020 maakte zij terug de switch naar de sector van de lokale besturen.

Zij gaf de fakkel vol vertrouwen door  aan Annelies Huysmans en blijft als stille vennoot vanop de zijlijn de algemene bedrijfsleiding volgen.

Ons Team

Annelies Huysmans - Office manager Werfix

Annelies Huysmans - Office Manager

Annelies behaalde in 2011 haar Diploma Office Management. Na 9 jaar als Management Assistant in de informaticasector, besliste zij een carrièreswitch te maken naar de bouwsector en ging zij in september 2020 bij Werfix aan de slag als Office Manager. 

Annelies verzorgt de facturatie, de administratie, de externe communicatie zoals de website, social media en nieuwsbrieven en het hr- en personeelsbeleid.  

Kenny Van Den Brande - Technisch medewerker

Kenny Van den Brande - Technisch medewerker

Kenny Van den Brande vervoegde ons Werfix Team in april 2018. Via een Interne Beroepsopleiding (IBO) leerde hij de knepen van het vak als technisch medewerker magazijn. Sinds november 2018 is hij vast in dienst. Hij staat hoofdzakelijk in voor het voorbereiden en plaatsen van trappentorens en stellingen,  neemt de opvolging van onze rioleringstechnieken op zich, beheert de stock in het magazijn en verzorgt er de permanentie voor klanten en leveranciers. Net als zijn collega's is hij inzetbaar voor diverse andere werkzaamheden.

Mohamed Boughza - Technisch medewerker

Mohamed Boughza - Technisch medewerker

Mohamed Bougza kwam eind september vast in dienst bij Werfix na een aantal maanden voor ons gewerkt te hebben via detachering. Hij is nu de rechterhand van Kenny Van den Brande voor het voorbereiden en plaatsen van trappentorens en stellingen maar blijft tevens inzetbaar voor diverse andere werkzaamheden, zoals het onderhoud van het (riolerings)materiaal, het stockbeheer in het magazijn, transporten en dergelijke meer. Een man die hoogtes en hard werk niet schuwt en helpt waar hij kan.

 

 

Gertjan Rouwoos - Technisch medewerker

Gertjan Rouwoos - Technisch medewerker beveiliging tegen inbraak

Na een Interne Beroepsopleiding, waarbij hij door onze ervaren rotten in het vak Patrick en Guido (camera's) werd opgeleid tot technisch medewerker voor beveiliging tegen inbraak van uw werven en hiervoor ook het benodigde certificaat haalde, is Gertjan Rouwoos sinds augustus 2018 vast in dienst bij Werfix. Net als Patrick zorgt hij voor het plaatsen van alarmsystemen en camera's en de verdere opvolging van uw beveiligingssysteem. Gertjan is jong, gemotiveerd en gedreven om uw projecten rond beveiliging in goede banen te leiden. Elk teamlid zet zich bij ons  - als all-round medewerker – even goed in om uw leveringen te bezorgen, het magazijn te beheren en reparaties te verzorgen.

Ignace Switsers - Technisch medewerker

Ignace Switsers - Technisch medewerker beveiliging tegen inbraak

Na 20 jaar actief te zijn in de automobielsector als elektrotechnieker en mecanicien, startte Ignace bij ons in augustus 2021 als technisch medewerker beveiliging tegen inbraak. Hij wordt door Gertjan gecoacht bij het plaatsen van alarmsystemen en camera's en de verdere opvolging van uw beveiligingssysteem en behaalde hiervoor reeds het nodige certificaat.

Ook zet hij zich bij ons  - als all-round medewerker – even goed in om uw leveringen te bezorgen, het magazijn te beheren en reparaties te verzorgen.

Vacatures Werfix

Ben jij de enthousiasteling die we zoeken om het Werfix team te versterken?
Misschien vinden we in jou weer een ideale kandidaat!

Prioritair zoeken we een technicus voor de opdrachten in beveiliging tegen inbraak. Ben je een all-round technicus met interesse in beveiliging (plaatsen van alarmen, camera's, schuifpoorten, tourniquets, slagbomen,...)? We zoeken geen superman, wél een fijne collega die aan een aantal van de technische en persoonlijke vaardigheden beantwoordt.

Bekijk onze vacatures

Schrijf in op onze nieuwsbrief