Werfix logo

  • nl
  • fr

Wie zijn wij?

WERFIX

Zaakvoerders Patrick Severyns en Ilse Severyns-Renard zijn reeds meer dan 29 jaar levenspartners en werken sinds april 2012 ook professioneel samen.

Wie zijn wij? Patrick Severyns

Patrick Severyns

Met meer dan 35 jaar ervaring in de bouwsector, waarvan 31 jaar als logistiek manager, nam Patrick in 2005 de stap naar een eigen zaak. Hij stichtte Werfix en is intussen al meer dan 15 jaar het vertrouwde gezicht, de manager van het bedrijf.

Onder het motto “wij maken werven betaalbaar” bieden Patrick en het Werfix-team u logistieke diensten aan zeer concurrentiële tarieven, technische ondersteuning & advies en de nieuwste producten & technologie op de markt.

Wie zijn wij? Ilse Renard

Ilse Renard

Ilse, echtgenote van Patrick,  licentiate Romaanse Talen, besliste in 2012 haar carrière in gemeentelijke internationale samenwerking on hold te zetten, meewerkend vennoot te worden en de zaak actief mee uit te bouwen. Eind september 2020 maakte zij terug de switch naar de sector van de lokale besturen, waar ze tijdens haar carrière bij Werfix ook consultancy opdrachten bleef voor uitvoeren.

Zij gaf de fakkel vol vertrouwen door  aan Annelies Huysmans en blijft als stille vennoot vanop de zijlijn de algemene bedrijfsleiding volgen.

Wie zijn wij? Annelies Huysmans

Annelies Huysmans - Office Manager

Annelies behaalde in 2011 haar Diploma Office Management. Na 9 jaar als Management Assistant in de Informaticasector gewerkt te hebben, besliste zij een carrièreswitch te maken naar de bouwsector en ging zij in september 2020 bij Werfix aan de slag als Office Manager. 

Annelies verzorgt de facturatie, de administratie, de externe communicatie zoals de website, social media en nieuwsbrieven en het hr- en personeelsbeleid  

Kenny-Van-Den-Brande-Werfix

Kenny Van den Brande - technisch medewerker

Kenny Van den Brande vervoegde ons Werfix Team in april 2018. Via een Interne Beroepsopleiding (IBO) leerde hij de knepen van het vak als technisch medewerker magazijn. Sinds november 2018 is hij vast in dienst. Hij staat hoofdzakelijk in voor het voorbereiden en plaatsen van trappentorens en stellingen,  neemt de opvolging van onze rioleringstechnieken op zich, beheert de stock in het magazijn en verzorgt er de permanentie voor klanten en leveranciers. Net als zijn collega's is hij inzetbaar voor diverse andere werkzaamheden.

 

Samir-Werfix

Samir Dakka - technisch medewerker

Na in de lente van 2020 een tijdje als interimkracht mee gedraaid te hebben, kwam Samir Dakka na het bouwverlof vast in dienst bij Werfix in augustus 2020. Hij is nu de rechterhand van Kenny Van den Brande voor het voorbereiden en plaatsen van trappentorens en stellingen maar blijft tevens inzetbaar voor diverse andere werkzaamheden, zoals het onderhoud van het (riolerings)materiaal, het stockbeheer in het magazijn. Een man die hoogtes en hard werk niet schuwt en helpt waar hij kan.

Wie zijn wij? Gertjan-Rouwoos

Gertjan Rouwoos - technisch medewerker beveiliging tegen inbraak

Na een Interne Beroepsopleiding, waarbij hij door onze ervaren rotten in het vak Patrick en Guido (camera's) werd opgeleid tot technisch medewerker voor beveiliging tegen inbraak van uw werven en hiervoor ook het benodigde certificaat haalde, is Gertjan Rouwoos sinds augustus 2018 vast in dienst bij Werfix. Net als Patrick zorgt hij voor het plaatsen van alarmsystemen en camera's en de verdere opvolging van uw beveiligingssysteem. Gertjan is jong, gemotiveerd en gedreven om uw projecten rond beveiliging in goede banen te leiden. Elk teamlid zet zich bij ons  - als all-round medewerker – even goed in om uw leveringen te bezorgen, het magazijn te beheren en reparaties te verzorgen.

Wie zijn wij? Guido Goossens

Guido Goossens  - Zelfstandig technicus beveiliging tegen inbraak

Guido is officieel met pensioen sinds 31/10/18, maar blijft als zelfstandig technicus actief voor Werfix.  Een ervaren rot in het vak, met zijn kennis op vlak van elektriciteit, elektronica en camera's. Hartelijk dank Guido voor al die jaren van inzet en gedrevenheid, voor het delen van je kennis en ervaring, waar we ook nu en in de toekomst nog uit mogen puren.

Wie zijn wij? Kim Uyttersprot

Koen Uyttersprot - Zelfstandig technicus beveiliging tegen inbraak

Koen werkte van 2017 tot eind 2019 part-time bij ons als technisch medewerker voor beveiliging tegen inbraak maar was part-time ook zelfstandige. Die activiteit bouwt hij vanaf 2020 full-time uit en zo zal je hem af en toe als onderaannemer nog op jouw werf alarmen en camera's zien plaatsen.

Werfix - Vacature - Nieuwe medewerker

Ben jij de enthousiasteling die we zoeken om het Werfix team te versterken?

Misschien vinden we in jou weer een ideale kandidaat. Bekijk onze vacatures. Prioritair zoeken we een technicus voor de opdrachten in beveiliging tegen inbraak. Ben je een all-round technicus met interesse in beveiliging (plaatsen van alarmen, camera's, schuifpoorten, tourniquets, slagbomen,...)? We zoeken geen superman, wél een fijne collega die aan een aantal van de technische en persoonlijke vaardigheden beantwoordt.

Enkele referenties

Logo Image
Logo Image
Logo Image
Logo Image
Logo Image
Logo Image
Logo Image
Logo Image
Logo Image
Logo Image
Logo Image
Logo Image
Logo Image
Logo Image
Logo Image