Werfix logo

  • nl
  • fr

Wie zijn wij?

WERFIX

Zaakvoerders Patrick Severyns en Ilse Severyns-Renard zijn reeds meer dan 27 jaar levenspartners en werken sinds april 2012 ook professioneel samen.

Wie zijn wij? Patrick Severyns

Patrick Severyns

Met meer dan 25 jaar ervaring in de bouwsector, waarvan 15 jaar als logistiek manager, nam Patrick in 2005 de stap naar een eigen zaak. Hij stichtte Werfix en is intussen al meer dan 11 jaar het vertrouwde gezicht, de manager van het bedrijf.

Onder het motto “wij maken werven betaalbaar” bieden Patrick en het Werfix-team u logistieke diensten aan zeer concurrentiële tarieven, technische ondersteuning & advies en de nieuwste producten & technologie op de markt.

Wie zijn wij? Ilse Renard

Ilse Renard

Ilse, echtgenote van Patrick,  licentiate Romaanse Talen, besliste in 2012 - na een carrière in gemeentelijke internationale samenwerking-   niet langer stille vennoot te zijn maar de zaak actief mee uit te bouwen.  

Zij verzorgt de boekhouding, de administratie, de website/sociale media , het personeelsbeleid inclusief vormingen en - samen met Patrick - het algemeen bedrijfsbeheer

Ook biedt zij workshops bedrijfsyoga … Al meer dan 20 jaar is zij immers gepassioneerd door yoga en nog veel langer door lesgeven. 

Wie zijn wij? Guido Goossens

Guido Goossens  - technisch medewerker 

Guido is officieel met pensioen sinds 31/10/18, maar zal als zelfstandig technicus actief blijven voor Werfix.  Een ervaren rot in het vak, met zijn kennis op vlak van elektriciteit, elektronica en camera's. Hartelijk dank Guido voor al die jaren van inzet en gedrevenheid, voor het delen van je kennis en ervaring, waar we ook in de toekomst nog uit mogen puren. 

Wie zijn wij? Kim Uyttersprot

Koen Uyttersprot - technisch medewerker

Ons team werd in mei 2017 uitgebreid met een technisch medewerker voor beveiliging tegen inbraak van uw werven. Net als Guido zorgt hij (mee) voor het plaatsen van alarmen en camera's en de verdere opvolging van uw beveiligingssysteem. Koen heeft al jarenlang ervaring in zowel elektriciteit en elektronica als beveiliging tegen inbraak en is part-time ook zelfstandige.  Als all-round medewerker zet hij zich even goed in om uw leveringen te bezorgen, het magazijn te beheren en reparaties te verzorgen.

Wie zijn wij? Gertjan-Rouwoos

Gertjan Rouwoos - technisch medewerker

Na een Interne Beroepsopleiding, waarbij hij door onze ervaren rotten in het vak Patrick en Guido (camera's) werd opgeleid tot technisch medewerker voor beveiliging tegen inbraak van uw werven en hiervoor ook het benodigde certificaat haalde, is Gertjan Rouwoos sinds augustus 2018 vast in dienst bij Werfix. Net als Koen zorgt hij (mee) voor het plaatsen van alarmsystemen en camera's en de verdere opvolging van uw beveiligingssysteem. Gertjan is jong, gemotiveerd en gedreven om uw projecten rond beveiliging in goede banen te leiden. Elk teamlid zet zich bij ons  - als all-round medewerker – even goed in om uw leveringen te bezorgen, het magazijn te beheren en reparaties te verzorgen.

Kenny-Van-Den-Brande-Werfix

Kenny Van den Brande - technisch medewerker

Kenny Van den Brande vervoegde ons Werfix Team op 23/4/18. Via een Interne Beroepsopleiding (IBO) leerde hij de knepen van het vak als technisch medewerker magazijn. Sinds 5 november 2018 is hij vast in dienst. Hij neemt hoofdzakelijk de opvolging van onze rioleringstechnieken op zich, beheert de stock in het magazijn en verzorgt er de permanentie voor klanten en leveranciers. Hij is de rechterhand van de zaakvoerder voor het voorbereiden en plaatsen van trappentorens en stellingen maar blijft tevens inzetbaar voor diverse andere werkzaamheden.

Werfix - Vacature - Nieuwe medewerker

Ben jij de witte raaf die we zoeken om het Werfix team te versterken?

Misschien vinden we in jou weer een ideale kandidaat. Bekijk onze vacatures. Prioritair zoeken we een technicus voor de opdrachten in beveiliging tegen inbraak. Ben je een all-round technicus met interesse in beveiliging (plaatsen van alarmen, camera's, schuifpoorten, tourniquets, slagbomen,...)? We zoeken geen superman, wél een fijne collega die aan een aantal van de technische en persoonlijke vaardigheden beantwoordt.

Enkele referenties

Logo Image
Logo Image
Logo Image
Logo Image
Logo Image
Logo Image
Logo Image
Logo Image
Logo Image
Logo Image
Logo Image
Logo Image
Logo Image
Logo Image
Logo Image